Skip to content
Bo Glerup Spar Bonde

Spar Bonde Indkøbsklub: En effektiv løsning for landmænd

Gennem Spar Bonde Indkøbsklub har griseproducent Bo Glerup og andre landmænd fundet en effektiv måde at sikre konkurrencedygtige priser på nødvendige landbrugsprodukter, samtidig med at de får en personlig og fleksibel service.

I landbruget kan det være en udfordring at sikre konkurrencedygtige priser på nødvendige forsyninger som korn, kemikalier og gødning. Bo Glerup, en erfaren landmand fra Almind ved Kolding, har valgt at være medlem af Spar Bonde Indkøbsklub, som har vist sig at være en effektiv løsning for at opnå gode priser og rabatter på nødvendige landbrugsprodukter.

“Gennem Spar Bonde Indkøbsklub har jeg oplevet, at klubben formår at finde den bedste pris for os alle. Førhen sad jeg selv og ringede rundt og var ofte i tvivl, om det var en god pris, jeg havde landet,” fortæller Bo Glerup.

 

Et medlemskab skaber merværdi

Selvom medlemskabet af Spar Bonde Indkøbsklub koster 3.000 kroner om året, tilbyder klubben en gratis medlemsperiode indtil 31. juli 2024.

Det er planteavlskonsulent hos Spiras, Henrik Mulvad Madsen, der står i spidsen for indkøbsklubben. Han har gennem de seneste 20 år arbejdet med indkøbsklub er og er dybt engageret i råvaremarkederne.

”Vi ved af erfaring, at et medlemskab af Spar Bonde Indkøbsklub skaber en merværdi ude på den enkelte bedrift. Et sted, hvor du fx høster fordele af et medlemskab, er vores måde at formidle gødning på. Den er unik, da du til enhver tid kan se hvilke priser, de forskellige gødningstyper kan købes til,” fortæller Henrik Mulvad Madsen og tilføjer:

”Vi er også stolte af resultatet af vores udbudsrunde på planteværn. Tidligere sammenligninger viser, at man som medlem af Spar Bonde Indkøbsklub sparer yderligere mellem 10-15 % på planteværn.”

 

En nem løsning

Bo Glerup understreger, at Spar Bondes udbud passer godt til hans behov, men han kan også komme med ønsker til nye produkter og snakke direkte med dem, der handler.

”Spar Bonde er en nem og fordelagtig løsning, der kan spare både tid og penge,” siger han.

Indkøbsklubben er til gavn for alle medlemmer, og Bo Glerup vil da anbefale andre at blive medlem:

”Det er nemt, og jeg kan jo bare handle ved siden af, hvis der er noget jeg ønsker at købe, som ligger ud over klubbens tilbud. Men til den medlemspris, så er det bare om at melde sig ind,” siger Bo Glerup, der selv køber kunstgødning, såsæd (korn, raps, græsser, efterafgrøder), kemi til sprøjtning m.m. hos Spar Bonde og benytter sig også af rabataftalerne ved fx Flügger eller Davidsen.

Fakta

Bo Glerup driver en virksomhed i Almind med 500 søer med salg af 30 kg grise og 175 hektar jord med bl.a. korn til foder. Var fra 2007 i I/S med sin far (Bo er 4. generation), og overtog fuldt ud i 2020. Gift og har to voksne børn.

Spar Bonde Indkøbsklub opstod i 2001 og har i dag ca. 380 medlemmer. Bag Spar Bonde står rådgivningscentrene Spiras, Velas og Sagro. Du kan blive medlem, hvis du har eget CVR-nummer.

Selve ideen med klubben er at sende en samlet ordre i udbud flere gange om året hos forskellige leverandører og derved opnå gode priser til medlemmerne.
Se mere på spar-bonde.dk.

Spar Bonde

Spar Bonde Indkøbsklub opstod i 2001 og har i dag ca. 380 medlemmer.
Bag Spar Bonde står rådgivningscentrene Spiras, Velas og Sagro.
Du kan blive medlem, hvis du har eget CVR-nummer.

Selve ideen med klubben er at sende en samlet ordre i udbud flere gange om året hos forskellige leverandører og derved opnå gode priser til medlemmerne.