Skip to content

Hvad koster et medlemsskab?

Et medlemskab koster 3.000 kr. om året og er betinget af, at du har et CVR- nummer.

Hvor mange udbudsrunder er der om året ?

Vi tilbyder 8 – 10 udbudsrunder om året.

Find en oversigt over vores udbudsrunder på http://www.spar-bonde.dk/kalender

Er bestillingen bindende?

Har man indgivet bestilling er denne bindende.

Når ordrerne har været i udbud, offentliggøres leverandørerne, og produkterne leveres og faktureres direkte til hver enkelt landmand.

Hvem kan blive medlem?

Spar Bonde Indkøbsklub er for erhvervsdrivende i Danmark og betinget af, at du har et CVR-nummer.

Bestilling i kampagne

Her kender du prisen allerede ved bestilling.

BESTILLING: Som medlem af Spar Bonde Indkøbsklub lægger du din bestilling i vores bestillingsformular. Priserne på varerne oplyses med det samme i formularen.

FASTLAGT LEVERANDØR: Leverandøren er allerede fastlagt på forhånd, og du vil modtage en ordrebekræftelse fra leverandøren hurtigst muligt efter, du har afgivet din bestilling.

OPDATERING AF PRISER: Spar Bonde opdaterer priserne i bestillingsformularen jævnligt for at sikre, at du får de nyeste og mest konkurrencedygtige priser.

KONTAKT MED LEVERANDØR: Efter bestilling vil leverandøren modtage din ordre direkte fra Spar Bonde. Den videre kontakt foregår direkte mellem dig som medlem og leverandøren.

I kampagnerne kender du altså prisen, når du bestiller, og leverandøren er allerede valgt.

Bestilling i udbudsrunde

Vi samler alle bestillinger til én stor ordre og sender ordren i udbud hos leverandørerne.

BESTILLING: Som medlem af Spar Bonde lægger du din bestilling i vores bestillingsformular.

INDSAMLING AF BESTILLINGER: Når fristen for bestilling er udløbet, samler vi alle bestillinger og sender dem i udbud i vores leverandørkreds.

LEVERANDØRERNES BUD: Leverandørerne får en frist for at afgive deres bud. Oftest går hele ordren til én leverandør (fx planteværn), men ved valg af fx leverandør på såsæd vælger vi sorterne enkeltvis, hvor de er billigst.

UDVÆLGELSE AF BEDSTE PRIS: Spar Bonde gennemgår alle modtagne tilbud fra leverandørerne og udvælger den bedste pris.

KONTAKT MED LEVERANDØR: Spar Bonde kontakter de leverandører, der har vundet tilbuddene. Leverandørerne modtager derefter bestillingerne fra Spar Bonde, og den videre kontakt foregår direkte mellem dig som medlem og leverandøren.

Priserne på de varer, du bestiller i en udbudsrunde, kendes altså først, når leverandørerne har afgivet deres tilbud. Derfor oplyses priserne ikke i bestillingsfasen.