Skip to content

Spar Bonde indgår samarbejdsaftale med Motorverk

Så er Spar Bonde klar med endnu en samarbejds- og indkøbsaftale.

Der er indgået et samarbejde med Motorverk, som omfatter attraktive betingelser og muligheder for køb af Castrol smøreolie, Mekanika smøreolie, AdBlue samt kølervæske for alle Spar Bonde-medlemmer.

Medlemmerne vil ligeledes få adgang til alle Motorverks øvrige produkter, hvor betingelser og prissætning vil blive fastsat individuelt ud fra det enkelte medlemsbehov.

– Vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet, og vi vil fra hele Motorverk-teamet gøre vores yderste for, at aftalen bliver godt implementeret til gavn for alle parter. Ligeledes vil vi løbende være i kontakt med medlemmerne i forhold til at yde tilfredsstillende support i hele aftaleperioden, lyder det fra Jesper Nørskov Hansen, markedsdirektør hos Motorverk.

I nærmeste fremtid vil alle medlemmer blive kontaktet personligt af Motorverk, hvor der vil blive informeret yderligere om indholdet i den indgåede aftale.
​​​​​​​
Kontaktoplysninger til Motorverk Kundeservice er:

Ordretelefon: 81 900 900
Ordre mail: info@motorverk.dk

Tidligere i år indgik Spar Bonde en brændstofaftale med Go’on. Selskabet har imidlertid ikke mulighed for at levere smøreolie.