Skip to content

Spar Bonde indgår indkøbsaftale med Davidsen

Med virkning fra den 17. april sættes der gang i endnu en attraktiv aftale – denne gang med Davidsens Tømmerhandel A/S. Det er den 8. aftale, som Spar Bonde indgår for at opnå endnu flere fordele for indkøbsklubbens knap 350 medlemmer.

I de mere end 20 år, som Spar Bonde har eksisteret, har medlemmerne sparet sammenlagt millioner af kroner, når det gælder deres indkøb af gødning, kemi, olie/brændstof eller udsæd.

Med den netop indgåede aftale med Davidsens Tømmerhandel A/S får medlemmerne mulighed for at opnå fordelagtige priser på indkøbene. Der er tale om en individuel rabataftale på langt størstedelen af det brede varesortiment, som Davidsens Tømmerhandel A/S tilbyder.

Udover adgangen til rabatterne kan der være yderligere gevinster at hente, når der er tale om indkøb til større projekter – eksempelvis nyt tag, opførelse af ny lade- eller staldbygning. Ønskes der tilbud på arbejdstøj, vil der også være mulighed for at få Tøjbussen fra Davidsen ud til ejendommen.

For at få adgang til indkøbsaftalen skal der oprettes en erhvervskonto hos Davidsens Tømmerhandel A/S. Det sker på virksomhedens hjemmeside: https://www.davidsen.dk/kontokunde-erhverv. Efter tilmelding skal konto nr. og telefon nr. videresendes til:

Mikkel Holst
Key Account Manager, Davidsen A/S
Direkte +45 60269098
Mail: mhol@davidsen.as

For de Spar Bonde-medlemmer, der allerede har et kundenummer hos Davidsen, skal der rettes henvendelse samme sted. Det er herfra, at rabataftalen aktiveres.

Davidsens Tømmerhandel A/S tilbyder levering inden klokken 9 om morgenen, og der er fri levering ved køb på over 4000 kroner plus moms.

Om Davidsen

  • Davidsens Tømmerhandel blev grundlagt i 1944 af Christian Davidsen.
  • I 1969 overtog hans søn Povl Davidsen virksomheden. I dag er størstedelen af virksomheden ejet af hans sønner Søren og Jens Davidsen.
  • Virksomheden er forankret i Sønderjylland, men har i alt 23 butikker rundt omkring i Danmark. Hovedkontoret ligger i dag i Kolding.

BILLEDET: Mikkel Holst fra Davidsens Tømmerhandel A/S, til venstre, og Carsten Clausen Kock fra Spar Bonde.

VIL DU VIDE MERE

Spørgsmål omkring tilmelding til aftalen kan rettes til:

Ole Sodborg Jensen
Afdelingsleder Håndværkerbutikken, Davidsen A/S
Direkte +45 42127983
Mail: osj@davidsen.as