skip to Main Content

Du har nu mulighed for at spare mange penge på din elregning

Kære medlem,

Får du strømmen til den bedste pris og er din elaftale tilpasset bedriftens forbrug set over døgnets 24 timer?

Vi er i Spar Bonde blevet kontaktet af BILLIGE EL PRISER. Firmaets tilgang til at hjælpe sine kunder kan langt hen af vejen sammenlignes med Spar Bonde eller en forsikringsmægler. På baggrund af Jeres behov afsøger de markedet og vender tilbage med til jer med den bedst mulige pris og opgørelse af besparelse i forhold til nuværende elaftale.

Spar Bonde har afholdt møde med BILLIGE EL PRISER og finder forretningsmodellen reel og troværdig.

Alt du skal gøre er at sende en kopi af din sidste elregning til Leon fra BILLIGE EL PRISER på ls@billige-el-priser.dk eller ringe på +45 2715 2058. Han guider dig til en billigere elregning, hvis du som 30 % af landets virksomheder ligger i den dyre ende.

Spar Bonde har ingen indtægt ved denne henvisning vi er som altid 100% optagede af, at hjælpe jer med at få de bedst mulige priser.

BILLIGE EL PRISER får deres indtjening ved at tage en del af den løbende besparelse.